Brace

De eerste stap van een behandeling voor het carpaal tunnel syndroom is het nemen van voldoende rust. Om de pols zo goed mogelijk te ondersteunen is het dragen van een brace aan te raden. Een brace voor het carpaal tunnel syndroom fixeert de pols in een optimale positie. Dit ontspant de spieren en neemt de druk weg. Het kan op deze manier bijdragen tot een oplossing voor de klachten die horen bij CTS. Vooral bij een oorzaak als RSI is een brace zeer aan te raden. Ook voor zwangere vrouwen met carpaal tunnel syndroom klachten kan een brace helpen om de klachten te verminderen. In samenwerking met DeOnlineDrogist.nl raden wij de volgende braces van harte aan. Speciaal voor het carpaal tunnel syndroom zijn de Thuasne Ligaflex brace modellen. De Emdee braces zijn algemene pols support braces. Niet alleen geschikt voor het carpaal tunnel syndroom, maar ook voor verstuikingen of verrekkingen.

Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace maat 1 13-17 cm

brace carpaal tunnel syndroom 13-17 cmDe Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace is speciaal ontwikkeld voor klachten met betrekking tot het carpaal tunnel syndroom. Deze comfortable brace zorgt voor de immobilisatie van de pols, waardoor deze in een optimale houding kan rusten. Het speciale antibacteriële en ademende materiaal is voorzien van een dubbele riem en is individueel aanpasbaar voor iedere vorm. De Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace is eenvoudig aan en uit te trekken. Dit model is geschikt voor een polsomvang van 13 tot 17 centimeter. Tijdelijk gratis verzending

brace cts 13-17 cm meer informatie

 

Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace maat 2 17-23 cm

brace carpaal tunnel syndroom 17-23 cmSpeciaal ontwikkeld voor het carpaal tunnel syndroom is de Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace. Gemaakt van ademend en antibacterieel materiaal fixeer je de pols gemakkelijk met de dubbele riem. Aanpasbaar aan iedere vorm is de Thuasne Ligaflex Classic Polsbrace uitermate geschikt voor het fixeren van de pols. Deze brace is gemakkelijk aan en uit te trekken. Deze brace is iets groter dan diegene hierboven en is geschikt voor grotere polsen met een polsomvang van 17 tot 23 centimeter. Tijdelijk gratis verzending

brace cts 17-23 cm meer informatie

Emdee Pols Support brace verstelbaar links

brace linksDe Emdee Pols Support heeft alle eigenschappen van een brace. De Emdee Pols support is verstelbaar en geschikt voor iedere pols. De polssupport biedt een complete ondersteuning van het gehele polsgewricht aan de linkerhand. Hij is extra verstevigd met een verwijderbare splint voor optimale ondersteuning. Het zorgt voor ontspanning van de spieren en is zeer geschikt voor het behandelen van het carpaal tunnel syndroom.

brace cts links

Emdee Pols Support brace verstelbaar rechts

brace rechts De Emdee Pols support is verstelbaar en geschikt voor de ondersteuning van de rechterpols. De Emdee polssupport biedt een complete ondersteuning van het gehele polsgewricht aan de rechterhand. Extra versteviging met een verwijderbare splint voor optimale ondersteuning. Zorgt voor ontspanning van de spieren en is zeer geschikt om te gebruiken als brace voor carpaal tunnel syndroom.

brace CTS rechts

 

 

Nemen de klachten na het nemen van voldoende rust niet af? Dan zijn er andere behandelingen mogelijk, als een injectie met Cortisone, wat een ontstekingsremmende werking heeft, of een operatie. Meer informatie over de verschillende behandelingen vind je bij het artikel behandeling carpaal tunnel syndroom.